SIM Service

Simkort med 36 mdr. forudbetalt forbrug


Opdatering d.22/11-2018


Vi har opdateret aftalen med SimService, og kortet indeholder nu 500 forudbetalte SMS'er pr. år. Dette er stadig "Fair Use", hvilket betyder at kortet ikke lukkes selvom der eventuelt bruges lidt flere SMS'er!


Derudover er det nu også muligt at forlænge / re-aktivere simkortet på SIMService's hjemmeside, på linket her: www.simservice.dk/webasto

__________________________________________________________


Vi har fra både forbrugere, leasingselskaber og installatører haft mange henvendelser med ønske om at finde en enkel, driftssikker og billig løsning for simkort til TC4’eren.

 

Den er vi klar med nu. Vi har lavet et samarbejde med SimService, der er specialister i SIM løsninger til forskellige typer udstyr og flådestyring. Kortet fra SimService bruger TDC’s netværk og sikrer dermed optimal geografisk dækning. Kortet virker i hele EU inklusiv Norge og Schweiz.

 

Kortet leveres uden pinkode. Det betyder at i som installatører bare skal sætte kortet i og så er det klar til brug (og test).

 

Vi har valgt at inkluderer 500 sms’er om året. Denne grænse ligger langt over det normal forbrug vi kan se fra eksisterende brugere. Grænsen er en ”fairuse grænse” og ved et mindre overforbrug vil kortet fortsat virke. Overskrides grænsen markant spærres kortet for udgående trafik og TC4’eren kan ikke sende svar sms, men kortet er stadig aktivt og kan modtage sms for start af varmeren. 


Simkort uden aktiveret PIN kode – ingen registrering nødvendig og det er muligt at opsætte appen

på kundens telefon med det samme.

Kortet kan anvendes i Danmark, Norden og EU, maksimalt 500 årlige sms'er.

Efter de 36 måneder kan perioden enten forlænges ved at tage kontakt til www.simservice.dk/webasto eller der kan købes et nyt forudbetalt kort.

Du slipper for tidsforbrug til kunder med udløbne taletidskort eller løsninger uden 2G dækning.


Prisen for SimService kortet er 500,- DKK + moms. SimService kortet er tiltænkt som en service til kunden, og vi anbefaler at der ikke lægges avance på det.


Varenummer 8710923A.